Biblioteket

Bokstabel

På biblioteket tilbyr vi:

• Leksehjelp
  • Pc'er
  • Alt av oppslagsverk, referanseverk.
  • Aviser, tegneserier og magasiner
  • Spill
  • Bøker
  • Lydbøker

Biblioteket har stillerom med 25 arbeidsplasser, lesekrok med sofa, studiebord i biblioteklandskapet med mulighet for å gjøre skolearbeid på pc.

Bibliotekaren hjelper deg gjerne med å finne en god lesebok som passer deg. Ønsker du å lese en bok vi ikke har i samlingen, kan vi fjernlåne den fra skoletjenesten hos Deichman.

Du kan gjøre søk i skolebibliotekets katalog.

Biblioteket tar gjerne imot bokgaver, blader, tegnerserier og spill som er av interesse for ungdom.

Låneregler

Elever får låne opptil 2 lesebøker om gangen. Lånetiden er 4 uker med mulighet for fornyelse. Forny boken hos bibliotekaren om du ønkser å beholde den lenger. Dersom det er venteliste på boken må den leveres innen lånefristen.

Lån av skolebøker

Ved skolestart registrerer alle elever skolebøkene elektronisk via utlånssystemet på skolebiblioteket. Dette er til god hjelp for å holde oversikt over skolebøkene. Har du mistet skoleboken din, så ta kontakt med bibliotekaren.

Alle skolebøker skal leveres inn før sommerferien.

Hjelp jeg har mistet boken

Tapte og ødelagte bøker erstattes med tilsvarende bok eller regning.

Dersom du har mistet skolebøker må du kjøpe inn ny til skolen og registrere den i systemet. Det er viktig at du får slettet mistet bok fra din konto når du har kjøpt ny. Glemmer du å få slettet bok/registrere ny bok risikerer du å få regning på bok du allerede har kjøpt inn.

Regning blir sendt via kommunens fakturasentral og et faktureringsgebyr vil tilkomme.

Velkommen til biblioteket

Åpent mandag- fredag 8.00 - 15.45

På biblioteket kan du lese, gjøre lekser, få lesetips, låne bøker, spille og treffe venner!

Sjekk om vi har boken du vil lese:

Bibliotekskatalogen